dimecres, 20 d’abril del 2011

Lipdub Sanitari




 PULSA SOBRE LA IMAGEN PARA VER EL VIDEO

3 comentaris:

Pep ha dit...

Video realizado por el departamento de Sanidad del Instituto Jaume I de Ontinyent. Han participado los alumnos de todos los ciclos de Sanidad (Emergencias Sanitarias, Higiene Bucodental y Cuidados Auxiliares de Enfermería), con la participación de todos su profesorado. Disfrutadlo!

Video realitzat pel Departament de Sanitat de l'IES Jaume I d'Ontinyent. Han participat l'alumnat de tots els Cicles de Sanitat (Emergències Sanitàries, Higiene Bucodental i Cures Auxiliars d'Infermeria), amb la participació de tot el seu professorat. Gaudiu-lo!

This movie is produced by Health Departament of High School Jaume I from Ontinyent (Valencia). All their students have participated in this project with the help of their teachers. Enjoy it!

Natura ha dit...

Ja que no he tingut oportunitat abans. Ara sí que vull agraïr-vos de cor a tot l'alumnat que ha participat; sóc conscient que molts de vosaltres li haveu dedicat temps i esforç, i això s'ha vist en el resultat.

Als meus "workmates" també gràcies pel suport i per suportar-me aquestes últimes dues setmanes ;)

Sols, i si el meu alumnat m'ho permet, una reflexió. Si invertiu la mateixa energia, il.lusió, entrega i responsabilitat amb la que haveu treballat aquest projecte en el periode de pràctiques als centres de treball... teniu l'èxit agarantit!

Una fortíssima abraçada a totes i tots

Estíbaliz ha dit...

aupaaaaaaa Natura!!!!